Sari la conținut
Prima pagină » Umbrire

Umbrire

Controlul umbririi este un alt pilon principal al unei case inteligente. În aceste zile, nimeni nu vrea să petreacă timp făcând un tur al apartamentului înainte de a merge la culcare, închizând obloanele. Nici obloanele cu telecomandă nu sunt de mare folos, deoarece trebuie acționate și separat.
Dacă sunt utilizate inteligent, dispozitivele de umbrire vă pot reduce facturile la încălzire/răcire și chiar vă pot îmbunătăți protecția împotriva efracției. Face o mare diferență să te trezești cu sunetul unei muzici blânde, în timp ce rulourile se deschid treptat în zece minute, permițând din ce în ce mai multă lumină să pătrundă în dormitorul tău. Puteți chiar să combinați acest lucru cu Siri sau cu ceasul cu alarmă. Verificați posibilitățile suplimentare oferite de controlul umbririi în afară de umbrirea reală.

Controlul jaluzelelor

Controlul automat al jaluzelelor garantează liniștea sufletească deoarece puteți să vă întunecați camerele dvs. de la distanță pentru a preveni supraîncălzirea apartamentului sau pentru a oferi protecție în timpul unei furtuni neașteptate.

Controlul parasolarului

Este timpul să beneficiați de pânze de protecție solară care oferă o umbră plăcută mobilei dvs. de grădină dacă soarele răsare deodată sau să le puteți retrage în cazul în care vântul se intensifică sau apar nori negri de furtună.

Controlul draperiilor

Controlul automat nu este influențat de faptul că ați optat pentru draperii ca soluție de umbrire. Acestea oferă o încadrare plăcută ferestrelor dar sunt în același timp compatibile cu sistemul dvs. smart home.

Scenarii de umbrire

Trebuie doar să decideți tipul de umbrire de care aveți nevoie pe ce vreme și în ce moment al zilei, apoi să salvați aceste scenarii astfel încât să reglați poziția jaluzelelor, a rulourilor venețiene sau a draperiilor dvs. în câteva secunde.

Telecomandă

Indiferent unde vă aflați, în vacanță, la lucru sau la rând la magazin, puteți folosi aplicația pentru a seta configurarea umbrei care vă va întâmpina când ajungeți acasă – nu doar pe touch screen, ci și cu ajutorul comenzii vocale.

Control automat

Introduceţi ora la care ajungeți acasă, când doriți ca livingul, bucătăria sau dormitorul dvs. să se întunece, și lăsați restul în grija Chameleon: el va face totul exact conform instrucțiunilor.