Sari la conținut
Prima pagină » Temperatură

Temperatură

Una din principalele funcții ale unei case inteligente este controlul temperaturii. De ce nu este destul de bun un termostat tradițional? De ce aveți nevoie de un sistem de încălzire inteligent? Deoarece astfel puteți regla temperatura în fiecare cameră separat. Nu trebuie să vă mai faceți griji că aparatul de aer condiționat funcționează într-o locuință goală în timp ce sunteți plecați. Verificați avantajele unei încălziri inteligente.

Telecomandă

Telecomandă

Puteți seta temperatura perfectă pentru locuința dvs. și puteți porni sau opri ventilația în orice moment, indiferent unde vă aflați (la birou, în vacanță sau așteptând la semafor). Nu doar cu ajutorul butoanelor, ci și cu ajutorul comenzilor vocale. Imaginați-vă cât de confortabil ar fi să vă întoarceți din vacanță și să vă bucurați de o temperatură perfectă, prestabilită.

Control automat

Relaxați-vă și aveți încredere în algoritmi: permiteți sistemului să regleze temperatura perfectă pentru dvs. în funcție de diagramele de încălzire din trecut și de obiceiurile dvs. Sau pur și simplu anunțați sistemul când reveniți acasă.