Sari la conținut
Prima pagină » Securitate

Securitate

Alarmele de securitate se concentrează de cele mai multe ori asupra jafurilor și furturilor, deși acestea reprezintă doar o mică parte din ceea ce înseamnă securitatea unei locuințe. La ce vă ajută un sistem care vă avertizează asupra unei tentative de furt în condițiile în care o scurgere dintr-o țeavă defectă poate provoca daune care costă o avere pentru a fi reparate sau în care o fereastră a mansardei a fost lăsată deschisă și permite furtunii să inunde noul parchet laminat? Să nu uităm de un incendiu cauzat de un fier de călcat uitat în priză. Verificați soluțiile de securitate pe care vi le oferim ca supliment față de sistemele de alarmă tradiționale.

Acționarea ușilor și ferestrelor

Ați plecat de acasă și este posibil să fi lăsat o fereastră deschisă? Sau nu sunteți siguri că ați închis ușa? Faceți o verificare rapidă pe telefonul dvs. și blocați sau deschideți ușile sau ferestrele cu o simplă atingere de ecran.

Camere de supraveghere

Ochii vigilenți vă pot face să vă simțiți în siguranță nu doar pentru că vă permit să verificați dacă totul este în regulă acasă în orice moment și de oriunde v-ați afla, dar și prin faptul că vă pot indica de ce sistemul a declanșat o alarmă.

Control intercom

Nu trebuie să vă întrerupeți pregătirea mesei sau să ieșiți din cabina de duș pentru a merge la ușă când cineva sună la sonerie. Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați la telefonul dvs. mobil pentru a vedea cine a venit în vizită, apoi puteți permite accesul musafirilor printr-o atingere de buton.

Detectarea mișcării

”Mișcare detectată în interiorul locuinței” – poate au venit acasă copiii de la școală sau partenerul dvs. de la lucru, depinde de situație. Evident, ei nu sunt singurele persoane pentru care veți primi notificări din partea sistemului: intrușii care încearcă să intre prin efracție vor porni, de asemenea, alarma.

Detectarea de incendiu, fum sau CO2

Acest sistem are grijă de dvs. și de locuința dvs. ca un înger păzitor și vă trimite un mesaj și notifică echipa de intervenție de îndată ce detectează un incendiu, fum sau dioxid de carbon în aer, înainte să fie prea târziu.

Detectare de scurgeri de apă

Dacă aveți sistemul Chameleon, nu mai trebuie să vă faceți griji privind posibilitatea de a vă găsi baia, bucătăria sau holul inundat când ajungeți acasă, deoarece sistemul nu doar că vă va notifica asupra acestui pericol dar va fi închide automat supapa principală de alimentare cu apă.

Detectarea ferestrei sparte

Niciodată nu este un moment potrivit pentru a avea deteriorări ale locuinței, dar este ideal să fiți notificați imediat decât să fiți surprinși când ajungeți acasă de o fereastră spartă de o furtună neașteptată, de copiii care joacă fotbal sau chiar de un hoț.

Senzori meteo

De acum înainte, locuința dvs. va beneficia de o protecție completă împotriva condițiilor meteo și vă va întâmpina cu o temperatură plăcută pe tot parcursul anului, într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor.

Alarmă de securitate

”Mișcare detectată în interiorul garajului. Alertăm echipa de intervenție rapidă sau închidem holul?” Poate este doar partenerul dvs. care a ajuns acasă, dar este mai indicat să fiți prevăzători decât să regretați mai târziu. Veți fi informați dacă există persoane în locuința dvs.

Buton de panică

Poate veni momentul în care trebuie să îngrijiți o rudă. Veți fi mai liniștiți dacă aceasta vă poate anunța imediat în caz de urgență. Butonul de panică îi poate salva viața.