Sari la conținut
Prima pagină » Irigație

Irigație

Întrebarea este de ce un sistem simplu de irigare nu este suficient. De ce ar trebui să folosiți un sistem smart home pentru a vă uda florile? Răspunsul este că un sistem de tip smart home este conștient de ceea ce se întâmplă în interiorul și exteriorul locuinței tale, deci nu va inunda locul în care copiii tăi joacă fotbal în grădină, nu trebuie să oprești manual sistemul de irigare în timp ce găzduiți o petrecere în grădină – și nu va trebui să vă faceți griji asupra peluzei dvs. dacă uitați să îl porniți din nou după aceea. Sistemul smart home monitorizează vremea și controlează în consecință sistemul de irigare. Puteți regla câtă apă trebuie să primească o anumită plată și va feri sistemul de îngheț pe timpul iernii. Verificați posibilitățile de care puteți beneficia în acest segment.

Irigarea plantelor de balcon

Plantele dvs. din balcon necesită atenția unui expert horticol care le poate uda atunci când au nevoie, folosind cantitatea ideală de apă. Chameleon preia și această sarcină.

Irigarea grădinii

Vecini dvs. vă vor invidia pentru florile, copacii și arbuștii deosebit de frumoși (și pentru gazonul dvs. desigur) care se dezvoltă în grădina dvs. ca rezultat al sistemului de irigații adaptat în funcție de vreme, momentul zilei și umezeala din sol. Și, ca supliment, portmoneul dvs. va fi de asemenea fericit!

Scene de irigare

Dacă ajutați sistemul oferindu-i detalii privind ce plante aveți în diferite zone din grădină, imaginea de ansamblu va fi și mai frumoasă deoarece fiecare plantă va primi cantitatea ideală de apă.

Dezghețare

Sistemul poate dezgheța automat și evacua conductele de apă pentru a-l proteja de deteriorările produse de îngheț. Primăvara, în momentul în care temperaturile exterioare permit acest lucru, conductele sunt repuse în funcțiune pentru a vă permite utilizarea robinetelor din nou.

Telecomandă

Puteți seta și monitoriza procesul de irigare în orice moment și din orice locație (din birou, din vacanță sau în timp ce așteptați la semafor), nu doar de pe ecran dar și cu ajutorul comenzilor vocale.

Control automat

Aveți încredere în micul dvs. grădinar și lăsați-l să vă ude plantele și zonele din grădină în funcție de vreme astfel încât să aveți o grădină care va atrage admirația prietenilor și vecinilor.