Sari la conținut
Prima pagină » Iluminare

Iluminare

Controlul luminii este o funcție standard a caselor smart recente. În prezent ne dorim cu toții un sistem unic și impresionant de iluminat în locuința noastră. Lumini încastrate sub blatul din bucătărie, aplici de perete etc. – o consecință normală o reprezintă surplusul de întrerupătoare, uneori chiar și 6-8 aflate în aceeași încăpere. Cine a spus că aveți nevoie de întrerupătoare separate pentru toate acestea? De ce să nu puteți acționa întregul sistem de iluminat în mod automat? Verificați posibilitățile pe care vi le oferim cu ajutorul controlului iluminatului locuinței.

Controlul luminii

Oferiți camerei dvs. de zi un sistem de iluminat ambiental care nu implică o mulțime de întrerupătoare și veți putea fi întâmpinat de lumini calde în momentul în care ajungeți acasă. Toate acestea necesită doar câteva setări suplimentare pe telefonul dvs. mobil.

Controlul luminanței

Vă veți simți perfect acasă doar dacă becurile, spoturile și becurile LED inundă camera de zi, bucătăria sau dormitorul cu lumină care reflectă starea dvs. și momentul zilei.

Lumini RGB

Sistemul de iluminat nu oferă doar lumină dar și definește atmosfera și stilul locuinței dvs. Puteți amplifica acest efect cu ajutorul benzilor LED colorate pe care le puteți de asemenea monta și controla cu ajutorul sistemului de iluminat inteligent.

Scene de iluminat

Puteți crea diferite ”scenarii de lumină” pentru locuința dvs., puteți să le salvați cu un nume descriptiv pe telefonul dvs. smart și puteți să le folosiți mai târziu printr-o singură atingere.

Telecomandă

Indiferent unde vă aflați, în vacanță, la birou sau la rând la magazin, puteți folosi aplicația pentru a seta sistemul de iluminat astfel încât să vă întâmpine când ajungeți acasă – nu doar prin touch screen dar și prin comenzi vocale.

Control automat

Introduceți ora la care ajungeți acasă, momentul în care doriți ca apartamentul dvs. să aibă luminile stinse sau să existe un iluminat ambiental discret și lăsați restul în grija Chameleon (dacă urmați cu strictețe instrucțiunile).