Sari la conținut
Prima pagină » Energie

Energie

Ați cumpărat o lampă de podea nouă și nu o puteți integra în sistemul dvs. existent de iluminat? Ați vrea să știți câtă energie consumă aparatele dvs.? Nu doriți să blocați prizele cu capace de siguranță pentru copii? V-ați dori să existe o soluție mai inteligentă? Atunci, această secțiune privind managementul consumului de energie este exact ceea ce aveți nevoie.

Controlul prizelor

De acum înainte puteți verifica fiecare priză separat: veți vedea câtă energie este consumată de fiecare din ele, veți ști dacă un aparat a fost uitat în priză și veți putea controla care trebuie pornit și când.

Controlul aparatelor electrice

Nu mai trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește ce se întâmplă dacă lăsați pornit fierul de călcat sau televizorul – le puteți deconecta de la sursa de alimentare de oriunde v-ați afla. În plus, sistemul vă va avertiza dacă un echipament consumă energie inutil.

Citirea contoarelor la distanță

Citiți contorul de curent, gaz sau apă de la distanță cu ajutorul telefonului dvs. și monitorizați statisticile de consum oriunde și oricând doriți.

Telecomandă

Fie că vă aflați în vacanță sau la birou, puteți verifica și controla consumul de energie din locuința dvs. cu câteva mișcări de deget – tot ce aveți nevoie este o aplicație.