Sari la conținut
Prima pagină » Acces

Acces

Sistemul nostru este compatibil cu mai multe tehnologii cheie alternative. Nu mai trebuie să-ți cauți cheile în geantă sau în buzunar și poți acorda acces unic, aleatoriu sau temporar în grădina, garaj sau chiar apartamentul tău. Puteți controla cine poate intra unde și cum.

Controlul amprentei

Spre deosebire de tehnologia clasică cu amprentă, puteți controla de la distanță cine intră în apartamentul dvs. chiar și fără a memora amprenta în sine. Această metodă oferă același nivel de securitate ca cel al parolelor bancare.

Introducerea codului numeric

Acordați acces curierului sau menajerei fără să fie nevoie să vă întâlniți personal cu aceștia. Generați coduri noi pentru chiriașii dvs., pe o perioadă limitată, dacă este cazul. Și alegeți un cititor al cărui design se potrivește cu locuința dvs.

Control acces tag NFC

O singură atingere de buton este suficientă pentru a bloca ușile, închide jaluzelele și stinge luminile. Și, pe durata nopții, iluminatul discret vă va indica calea după asfințit.

Control acces Bluetooth

Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth puteți deschide intrarea în condominium sau garaj fără să atingeți niciun dispozitiv de cititor. Variația de proximitate poate fi reglată pentru a preveni deschiderea inoportună a ușii. Sistemul funcționează atât cu telefoane mobile cât și cu ceasurile smart și, inutil de menționat, ușa se deschide doar de către persoanele autorizate.

Control interfon

Chameleon atinge un nou nivel de intercomunicații, de asemenea, pentru că, atunci când cineva sună la sonerie, puteți vedea și puteți discuta cu persoana respectivă de pe telefonul dvs. mobil, și le puteți permite accesul cu o atingere de buton.

Recunoaștere facială – În curând

Probabil știți deja că telefonul dvs. smart poate fi deblocat prin recunoaștere facială. Aceeași tehnologie este folosită în controlul accesului: trebuie doar să vă apropiați fața de cititor pentru a primi accesul.

Controlul permisiunii de acces

Doar în weekend? Sau de la prânz la 2 pm? Puteți seta toate aceste detalii cu ajutorul funcției de control a permisiunii de acces: aveți libertatea de a decide cine și când poate avea acces în grădină sau în diverse camere din locuința dvs., și când.

Telecomandă

În zilele noastre puteți lucra de acasă și discuta în orice moment cu membrii familiei care sunt plecați. Vă puteți dori să accesați toate funcțiile locuinței dvs. de la distanță, dacă este necesar.